Lunchmeny hittar du här:

Välkommen till Toms Mat

Här på Tom´s, Eskilstunas Golfrestaurang, är vi ett glatt gäng som trivs allra bäst i restaurangmiljö.

Vi serverar lunch året runt. Under säsong så har vi öppet 7 dagar i veckan och vi serverar även helglunch under den perioden. Vi har även en pubmeny på kvällarna under säsong.

• Boka – Hos oss kan man boka in sin födelsedagsfest, bröllopsfest, dop eller liknande. Vi har tillgång till 2 lokaler och en stor innergård.
  • Catering – Vi erbjuder även catering till privatpersoner och företag. Allt från en varmrätt till, smörgåstårtor, bufféer och helgrillad gris m.m.
  • Uthyrning – Vi hyr även ut kockar, serveringspersonal, porslin och dukar.

Varmt välkommen ut till Tom´s!

Vi hälsar vår nya krögare

TOM FORSBERG

med personal varmt välkomna till Eskilstuna GK.

Tom har varit krögare här på Esgk tidigare och jobbat 25 år som kock.

Bla åt Svenska och Norska golflandslagen sista 7 åren.

Måndag 12 februari öppnar klubbens nya krögare Tom Forsberg med personal för luncher mellan 11.00-15.00. From 1/5 så öppnar dom med "vanliga" tider för säsongen.

Tom var krögare på klubben i 4 år innan L&Ö kom. Tom har över 25 års erfarenhet som kock bl.a är han kock åt Svenska och Norska landslaget i golf.

-Tom hur kommer det sig att du sökte som krögare igen?

Förutom att varit kock åt landslagen så har jag sista 3 åren inte jobbat som kock och saknade det. Det kliade i fingrarna och vill tillbaka till branchen. Sedan saknar jag givetvis både medlemmarna och gästerna.

-Vad har du tänkt dig laga för mat?

Gedigen husman lagat från grunden med kropp och själ. Kökschefen Daniel fd. ägare till Jernberska (restaurangen var med i White Guide) har jag anställt.

På kvällarna kommer vi ha en klassisk golfmeny som tex. Ceasarsallad, hemgjord hamburgaretallrik, schnitzel, riktig kebabtallrik med hemmagjorda såser, pizza (3 sorter) pasta cabornara och Sörmlands bästa räksmörgås med handskalade räkor som toppas med löjrom.

- Kommer kiosken att ha samma utbud som tidigare?

Ja men vi kommer att utöka med bl.a grillkorv, gurkmajonäs, matiga wraps och även olika brödsorter. Vet att en del har saknat bla grovt bröd. Vi kommer inte ta bort något som dom tidigare ägarna hade. Saknar man något så har vi stora öron.

Kiosken är dessutom utbyggd så man kommer även att få plats att ta en fika eller en vinnardryck efter rundan.

- Kommer ni att köra catering och fester?

Jajjamen. Vi har redan en hel del bokat. Både fester, bröllop, 30-40-70 års fester och massor av andra både små och stora cateringar.

-Till sist något annat kul?

Kökschefen vägrar att servera färdiga köttbullar på smörgåsarna i kiosken och jag kommer slå gamla Pro:n Patrik Jonsson med ett halvset i år hahahahaha.

Och så hoppas jag förstårs att få se lite medlemmar på luncherna nu den närmaste tiden.

Vi hälsar Tom med personal varmt välkomna.

27501092_194823144440087_7848227088955964361_o.jpg