Innehåll:

Vi grattulerar till det perfekta slaget HIO!

Årets första HIO på hål 5

Tryck på filen för att visa original.

Lasses egna ord:

Den 14 maj 2014, vecka 20, gjorde undertecknad sin andra HIO på hål nummer fem med en järnsjua. Medspelare var även denna gång Anders Annetorp och motspelare var Håkan Essman och Göran Sjöstedt, även han med en historia som medlem i Eskilstuna GK på sextiotalet.

Min första HIO gjordes 2013 den 15 maj, vecka 20, på onsdagsgolfen med en hybrid på det 190 m långa 11:e hålet. Det var 49 år efter att jag började spela golf som liten junior. Medspelare var då Anders Annetorp, medlem sedan tidigt sextiotal, sedan länge boende i Stockholm. Motspelare var Lollo Johnsson och Håkan Ekstig.

Årets andra HIO

2014-05-31 21:47
Jag är 74 år och har spelat golf i 9 år.
Spelade matchtävling med veteranerna fredagen den 30:e maj. Med i bollen var Per-Olof Andersson (POA), Rune Hellqvist och Kurt Edlund.
Efter hål 15 hade jag vunnit matchen. Det var regnigt och jag var på håret att avbryta. Men eftersom jag ofta misslyckats på hål 16 ville jag pröva för träningens skull.
Slog med en järnsjua vilket jag aldrig gjort tidigare på detta hål. Bollen gick rakt mot flaggan och träffade troligen flaggstången. Eftersom bollen syntes trodde vi inte den gått i. Men när Rune kom fram gled den ned i hålet. Den hade legat fastklämd mellan flaggstången och hålväggen!
Finn Sandrgren

Karin Granberg

HIO på hål 11. Lördagen den 26 Juli 2014

En bra driver. Såg inte att bollen gick i hål. Letade bakom Green men hittade bollen i hål. Kul! Spelade med Monica Lundström. En bra rond med 40p