medium_1760619794[1]_0.jpg

Årets första Hio vi gratulerar Mathias Tholin

Han har handicap 6,2 och är medlem i Eskilstuna GK.

I onsdags kväll lirade han tillsammans med kompisen Fredrik Tolén (före detta handbollsspelare) och på Eskilstunas hål 16 som mäter 115 meter fick Tholin till det rejält.

– Jag slog med en 50 graders wedge och bollen landade ett par meter bakom koppen och rullade tillbaka i hålet med hjälp av backspin, beskriver "Matte" sitt drömslag.

Såg du direkt att den gick i?

– Nja, jag var inte helt säker eftersom pinnen skymde men det var en skön känsla att se den ligga i koppen.

Var det många som såg ditt slag?

– Nej, det var bara Fredrik och jag.

medium_IMG_2393.JPG

Grattis Laila HIO på 16:e hålet 77 meter.

2 Juni

Laila Sjöberg slog en järn 8 rakt mot flaggan och landade ca 1 meter kort och bollen rullade rätt i hål. Vädret var inte det bästa med starkt blåst regn i luften. Medspelare  var  Eva Löfgren Karlsson från Torshälla gk. Åskådare var Roland T Larsson, Kurt Edlund och Bertil Grip. Som alla bjöds på mousserande vin på restaurangen efteråt.

Berättar en glad Laila

6 Juni
Baxers Cup

large_IMG_2441 (768x1024).jpg

Grattis!

Stefan Sandkvist gjorde HIO på hål 7.

Hålet är 177 meter och flaggan stog långt upp till vänster. Att det var en tävling känns ju extra bra förståss.

Stefan slog en hybrid 3:a bollen studsade ca 3-4 meter innan flagg och rullade ihål!

Gustav Jacobsson och Bo Eriksson som gick i samma boll fick dricka bubbel på restaurangen efteråt.

28 Juli HIO på 2:an

large_IMG_2490.JPG

Grattis Martin Stenvinkel

Jag spelade med min kompis Morten och slog en perfekt järn 7 som landade 2 m kort om flaggan och rullade rakt i kopp.

Underbart slag och kul att få göra sin första HIO

/Martin

large_image.jpg

Torsdagen den 20 augusti

Grattis Adam Tholén

Jag slog en järn 6a på hål 7 ! Flaggan stod till vänster , och det var 177 m.

Jag ställde upp mig mot den högra bunkern och slog sedan en fin draw mot flaggan där den studsade 1-2 meter ifrån och rullade sedan ner i hål!
Jag spelade med min syster Amanda, och kusinerna Martin & Oscar
En undebar känsla som inte går att beskriva, blev dock inget bubbel då inte åldern är inne , så det fick bli Pommac haha.

!cid_AB7C8A8659034FAA9B0D197BE9E345A5@eskilstunagk_0.jpg

Under Seriespelet herrar 55 på 8:e hålet gjorde jag det. (Pentti Kunnari)

Jag spelade med:

Från Strängnäs klubb