World Amateur Golfers Championship kval

Torsdagen den 27 juli är vi en av kvalbanorna till World Amateur Golfers Championship. World Amateur Golfers Championship är en unik tävling där vinnarna i varje handikappklass vara med och spela i världsfinalen. I vinsten ingår förutom tävlingsspel på fantastiska banor även hotellvistelse och aktiviteter kring själva tävlingen.

World Amateur Golfers Championship spelas idag i 48 länder. Varje land skickar vinnarna att spela i världsfinalen. Mästerskapet börjar som en nationell tävling i länder runt om i världen, där vinnarna från fem handikapp klasser representerar sitt land både som ett lag och individuellt inom sin hcp-klass.

Nationella lag från hela världen utmanar varandra om VM-titeln liksom VM-titeln som individuell spelare i den egna klassen.

Sveriges final spelas på olika golfbanor från till år.

Senaste nytt