Idag spelas tävlingen på Strands GK

Idag startar den nya tävlingen The 36 som arrangeras som ett samarbete med Strands GK.

18 hål kanonstart klockan 13:00 båda dagarna och idag spelar vi på Strand GK och är spelformen Irish Rumble – dvs alla spelar på sin boll och på olika hål så räknas olika många resultat – information fås innan starten.

Imorgon fortsätter tävlingen här på Eskilstuna GK och spelformen är Las Vegas Scramble. Alla spelare får ett varsitt nummer mellan 1-6 och på alla tees finns en tärning och när alla har slagit ut på hålet så slår ni tärningen och det nummer som kommer upp, den spelares boll måste ni välja. Är det något av de två övriga numren som ingen av spelarna har så är valet fritt bland alla fyra utslagen.

Det kommer bli priser för resultaten dag 1 och resultaten dag 2 samt totala priser och prisutdelningen sker i samband med middagen på lördagen inne på Bistro Bryggan. Stort lycka till alla deltagare!

Senaste nytt