Golf Plaisir Resetouren 2023

Här kommer en hälsning från arrangören:

Välkomna till Eskilstuna GK och deltävlingen av Golf Plaisir Resetouren 2023.

Vi hoppas att ni ska få en underbar golfdag och en härlig tävlingsupplevelse. Vi spelar en tvåmannascramble poängbogey och det vinnande paret går vidare till Resetourens Sverigefinal som spelas den 24-25 september på HaningeStrand med övernattning, spa och 3-rätters middag på fina Smådalarö Gård.

Från Sverigefinalen går fyra finalistpar vidare till vår Grand Final som kommer spelas på underbara Costa Navarino (Europas bästa resort) våren 2024 med flyg, övernattning 7 nätter, 5 middagar och 5 greenfee på 4 olika banor.  Ett gediget prisbord väntar på er.

Det är också fler håltävlingar med fina priser (valfritt att medverka, pris 95 kronor) t.ex. kan ni vinna en plats på finalresan till Costa Navarino, hotellnätter med mera.

Varmt välkommen med er anmälan!

Senaste nytt