• Golfsimulator

Golfsimulator, en aktivitet för alla

Hos oss hittar du våra simulatorer i Al’s Corner – där checkar du in för golf, hittar ett urval av golfartiklar, tittar på sportarrangemang, äter en bit mat & har möjlighet att ta något gott att dricka.

Våra golfsimulatorer är utrustade med världsledande systemet från Trackman. Över 150 banor, roliga minispel och detaljerade träningsredskap.

Du som vill utvecklas

Så nu finns det ingen off-season längre. Här har du möjligheten att mäta slag och finslipa ditt spel. Stryk ut dina problemområden. Utveckla din teknik i varje given situation med alla tillgängliga verktyg. Det är ditt spel. Hur du gör det är upp till dig.

Ta med dig kompisgänget

Simulatorgolf är extra roligt tillsammans med kompisgänget, en fredag- eller lördagskväll. Utmana varandra i mini-games för skoj, spela en riktigt turnering och drick en drink eller två samtidigt.

Alla åldrar är välkomna

Våra installationer är byggda för att vara säkra och är perfekta för alla åldrar och familjemedlemmar. Säkrade med omsorg och precision är de till och med barnsäkra. Allt du behöver göra är att träffas och njuta!

Öppettider

Stängd då banan har öppnat.