• Regler & information

Bokningsregler

Vi har tidsbokning under hela säsongen mellan 05:00-22:00 om inget annat har angivits (se via Min Golf).

Bokning av tider görs helst via Min Golf. Man kan även boka starttider via receptionen i mån av tid på 016-14 26 29 anknytning 1.

Medlemmar kan boka 60 dagar innan och kan ha totalt 4 samtidiga bokningar och gäster 30 dagar innan. Samma dag klockan 16:00 släpps begränsningen av samtidiga bokningar för dagen efter så om du har bokat alla dina 4 bokningar kan du boka dagen efter och det påverkar inte din bokningskvot.

Starttidintervallet från 2023 är 8 och 9 minuter mellan tiderna och max totala handicapet per tid är 144.
Samtliga spelare i bollen skall namnges med namn och golf-id. Var alltid ute i god tid (ca 10 min innan start) på 1:a tee för att vara förberedd att slå ut på den starttid som ni har.

Ha alltid greenlagare i fickan och laga dina nedslagsmärken. Lycka till!

Incheckning

Incheckning ska ske senast 30 minuter före erhållen starttid i receptionen (Al’s Corner), terminalen eller via appar som man kan checka in sig i för samtliga spelare i bollen. Har detta inte skett förlorar spelaren rätten till sin starttid. Receptionen har också rätt att ”fylla på bollarna” med väntande spelare

Vid hög beläggning: Personalen i receptionen har rätten att boka om spelare i ej fyllda bollar runt den starttid man har bokat för att banan skall beläggas effektivt under dagar med högt bokningstryck.

Information till respektive spelare görs via ett mail från GIT om ändring av starttid samt den nya starttiden.

Avbokning

Vänligen avboka din starttid så snart du vet med dig att du inte kan spela. Detta gör du via Min Golf, appar som hanterar starttider eller till vår reception (Al’s Corner) under öppettider.

Du kan avboka din tid till 30 min innan start. Om du inte avbokar i rätt tid, debiteras du 100:- per gång. Därför är det viktigt att du anmäler att du är här i receptionen eller i en app som har ankomstregistering innan du ska ut & spela. Vid utebliven ankomst till starttid 3 gånger kommer du att stängas av för bokning på internet under 14 dagar men kan boka tid på plats.