• Gym & behandling

    Vi erbjuder gym, gruppträningar, yoga, behandlingar och mycket mer

Se kommande pass & bokningar av gymmet

MOWE Hälso- och Yogacenter i Torshälla

har nu öppnat en filial och ett fantastiskt samarbete med Eskilstuna Golfklubb. Vi har två härliga lokaler en trappa upp ovanför Al´s Corner. Där kommer vi att erbjuda behandlingar som massage, naprapati och hypnosterapi samt gruppträningar och kurser.

Du bokar tid för behandling eller plats på träning genom att klicka på knappen, och sen scrolla ned till fliken: ”behandlingar och klasser Eskilstuna Golfklubb”

Varmt välkommen!

Vi erbjuder

Massage

I behandlingsrummet kommer du främst träffa Alva Bergquist, som kommer finnas på plats och erbjuda massageterapi – en behandlande typ av massage med grund i svensk klassisk massage. Hon behandlar allt från smärtproblematik till allmän stelhet och huvudvärk. Du kan dessutom boka henne för personlig träning. Perfekt om du behöver träna upp stabiliteten eller rörligheten inför golfrundorna!

Naprapati

Med sin expertkunskap och långa erfarenhet när det gäller sambandet mellan nerver, muskler och skelett så kan Lowe hjälpa dig som har rygg- nack-, muskel- eller ledproblem.

Hypnoterapi

Ett snabbt sätt att komma åt grundorsaken till dina problem och läka dem. Hypnoterapi har visat sig vara effektivt inom golfvärlden för att komma vidare till nästa nivå och prestera på topp.

Gruppträning, Yoga & PT

I den stora salen kommer vi hålla klasser med gruppträning och olika sorters yoga samt personlig träning. Vare sig du söker att bli riktigt svettig eller få avslappning finns något för dig. Framöver planerar vi även hålla härliga event och kurser.

Är du stel? Har du ont? Känner du inte att du får till den där kraften du vill ha i slagen?

Vi finns här för dig, för att hjälpa dig med det som är viktigt!