• Damkommittén

Damaktiviteter i Eskilstuna Golfklubb

Vi håller på att starta upp våra damaktiviteter igen och på den här sidan samlar vi allt som händer för våra damer i golfklubben.
Vill du hjälpa oss att arrangera något för våra damer? Vill du sponsra något event? Vill du hålla i en vinprovning? Vill du arrangera en modevisning?
Kontakta då Eva Örnrå eller Maria Björkänge så tar de idén vidare.

Nedan kan du se alla planerade aktiviteter som vi har bland damerna just nu.
Nu ser vi fram emot en härlig golfsäsong under 2023!

Genomförda aktiviteter Eskilstuna Golfklubbs damer 2023

Tisdagen den 18 april hade vi en upptakt uppe i Restaurang VY och det var över 60 damer som kom och åt god mat och umgicks. Vi hade även ett musikquiz där vi skulle hitta golf-ord i låtarna. Riktigt svårt men roligt! Tack Eva Örnrå för det fina initiativet!

Onsdagen den 3 maj höll Eva Bam-Karlsson i en föreläsning för nästan 30 damer i Al’s Corner, riktigt bra och matnyttigt. Stort tack till Eva för att du ställer upp gör detta för oss damer.

Lördagen den 13 maj spelade vi årets första damtävling som arrangeras av klubben. Det var 32 damer som kom till start och spelade en tvåmannascramble. Det blev en väldigt spännande dag då Barbro Lundborg lyckades göra en hole in one på hål 14. Stort grattis till dig! Stort grattis även till Monica Gunnarsson och Eva-Lena Udin som vann tävlingen. Efter tävlingen avnjöt vi en god middag på Bistro Bryggan. Extra roligt var det att det var väldigt varierande åldrar på deltagande, det gillar vi.

Aktiviteter för våra damer

WOF