Bistro Bryggan
Lunch, catering och á la carte
Bistro Bryggan
Lunch, catering och á la carte
Välsmakande lunch i en härlig golfmiljö
Hos oss serverar vi alltid minst fem alternativ till lunch. Till lunchen ingår det alltid måltidsdryck, salladsbuffé, soppa, bröd, kaffe & kaka. Lunchmenyn finns längre ner på denna sida.
Öppettider luncher
Måndagar | 10:30 – 15:00 |
Tisdagar | 10:30 – 15:00 |
Onsdagar | 10:30 – 15:00 |
Torsdagar | 10:30 – 15:00 |
Fredagar | 10:30 – 15:00 |
Lördagar | 11:30 – 15:00 |
Söndagar | 11:30 – 15:00 |
Måndagar | 10:30 – 15:00 |
---|---|
Tisdagar | 10:30 – 15:00 |
Onsdagar | 10:30 – 15:00 |
Torsdagar | 10:30 – 15:00 |
Fredagar | 10:30 – 15:00 |
Lördagar | 11:30 – 15:00 |
Söndagar | 11:30 – 15:00 |
Bordsbokningen för luncher via knappen nedan stänger 10:20 för innevarande dag – efter det går det bra att ringa in och göra en bokningsförfrågan.
Öppettider á la carte
Måndagar | 15:00 – 19:00 |
Tisdagar | 15:00 – 19:00 |
Onsdagar | 15:00 – 21:00 |
Torsdagar | 15:00 – 21:00 |
Fredagar | 15:00 – 22:00 |
Lördagar | 15:00 – 22:00 |
Söndagar | 15:00 – 19:00 |
Måndagar | 15:00 – 19:00 |
---|---|
Tisdagar | 15:00 – 19:00 |
Onsdagar | 15:00 – 21:00 |
Torsdagar | 15:00 – 21:00 |
Fredagar | 15:00 – 22:00 |
Lördagar | 15:00 – 22:00 |
Söndagar | 15:00 – 19:00 |
Bordsbokningen för á la carte via knappen nedan stänger 14:50 för innevarande dag – efter det går det bra att ringa in och göra en bokningsförfrågan. Köket stänger 30 minuter innan vi stänger.

Veckans lunchmeny
Dagens lunch vardagar 139 kr
Helglunch 159 kr
Seniorpris vardagar 120 kr mellan 13:00 – 15:00
inkl. stor salladsbuffé, soppa, kaffe och kaka.
Vår filosofi är att hela tiden servera produkter av hög kvalité med familjär känsla & fokus på säsongsanpassat, klimatsmart och färska råvaror.
Måndag
Ćevapčići med tzatziki och råstekt potatis
Stekt fiskfilé med caesardressing och rostad potatis (L)
Okonomiyaki med rostad lök, sojamajonnäs, sesampicklad gurka, salladslök och sesamfrön
Pasta med chorizo, chiliolja och persilja (L)
Tisdag
Gräddstuvad pytt i panna med rödbetor och stekt ägg (L)
Ångad fiskfilé med hollandaise, grön sparris och kokt potatis (L, G)
Okonomiyaki med rostad lök, sojamajonnäs, sesampicklad gurka, salladslök och sesamfrön
Pasta med chorizo, chiliolja och persilja (L)
Onsdag
Lammfärsbiff med vitlökssås och råstekt potatis (L)
Pestobakad fisk med vitvinssås, basilikaolja och kokt potatis (L, G)
Okonomiyaki med rostad lök, sojamajonnäs, sesampicklad gurka, salladslök och sesamfrön
Pasta med chorizo, chiliolja och persilja (L)
Torsdag
Helstekt fläskfilé med choronsås och rotfruktsgratäng (G)
Stekt fiskfilé med skaldjursröra och potatismos
Okonomiyaki med rostad lök, sojamajonnäs, sesampicklad gurka, salladslök och sesamfrön
Pasta med chorizo, chiliolja och persilja (L)
Fredag
Lök och senapspanerad fläsknoisette med rödvinssås och potatispuré
Ångad fiskfilé med gräddkokta kantareller och duchessepotatis (L, G)
Okonomiyaki med rostad lök, sojamajonnäs, sesampicklad gurka, salladslök och sesamfrön
Pasta med chorizo, chiliolja och persilja (L)
Lördag
Wallenbergare med lingon, skirat smör, ärtor och potatispuré
Ångad fiskfilé med gubbröra, kavringssmul, brynt smör och kokt potatis
Okonomiyaki med rostad lök, sojamajonnäs, sesampicklad gurka, salladslök och sesamfrön
Pasta med chorizo, chiliolja och persilja (L)
Söndag
Wallenbergare med lingon, skirat smör, ärtor och potatispuré
Ångad fiskfilé med gubbröra, kavringssmul, brynt smör och kokt potatis
Okonomiyaki med rostad lök, sojamajonnäs, sesampicklad gurka, salladslök och sesamfrön
Pasta med chorizo, chiliolja och persilja (L)
Måndag
Köttbullar med lingon, gräddsås, potatismos
Fiskgratäng med hummersås, räkor och potatismos (G)
Raggmunk med cornichons, lingon, creme fraiche, parmesan
Spaghettis carbonara (L)
Tisdag
Raggmunk med fläsk eller löksås och kokt potatis
Fiskgryta bouillabaisse med aioli och kokt potatis (G, L)
Raggmunk med cornichons, lingon, creme fraiche, parmesan
Spaghettis carbonara (L)
Onsdag
Porterstek med skysås, svartvinbärsgelé och kokt potatis (L, G)
Ångad fiskfilé med vitvinssås, ärtor, dillolja och kokt potatis (L, G)
Raggmunk med cornichons, lingon, creme fraiche, parmesan
Spaghettis carbonara (L)
Torsdag
Helstekt kotlettrad med dragonsås, picklad morot och rostad potatis (L, G)
Stekt fiskfilé med haricotsverts, dillhollandaise med kokt potatis (L)
Raggmunk med cornichons, lingon, creme fraiche, parmesan
Spaghettis carbonara (L)
Ärtsoppa med ugnspannkaka, sylt och grädde
Fredag
Schnitzel med chilibearnaise, ärtor och rostad potatis (L)
Ångad fiskfilé med räkor, brynt smör och kokt potatis (G)
Raggmunk med cornichons, lingon, creme fraiche, parmesan
Spaghettis carbonara (L)
Lördag
Helstekt flanksteak med kryddsmör, rödvinssås och parmesanrostad potatis (G)
Smörstekt fiskfilé med skagenröra, kavringssmulor, citron och kokt potatis
Raggmunk med cornichons, lingon, creme fraiche, parmesan
Spaghettis carbonara (L)
Söndag
Helstekt flanksteak med kryddsmör, rödvinssås och parmesanrostad potatis (G)
Smörstekt fiskfilé med skagenröra, kavringssmulor, citron och kokt potatis
Raggmunk med cornichons, lingon, creme fraiche, parmesan
Spaghettis carbonara (L)
Alltid på menyn
Ceasarsallad med kyckling, bacon och krutonger 139 kr

Kontakta oss i restaurangen
Har ni funderingar gällande något så finns vi här för att svara på era frågor.
Telefon: 016-550 60 48
Mail: restaurang@eskilstunagk.se
Information
Mat & Dryck
Kontakt
- info@eskilstunagk.se
- 016-14 26 29
- Römossevägen 8
635 02 Eskilstuna