• Partners

Varför ska du bli partner?

Vår klubb håller på att göra en unik resa. Vi vill erbjuda våra partners någonting unikt, som ytterst få golfklubbar i Sverige har möjlighet att göra. Med två restauranger, en sportbar, konferenser, eventvåning, tre styckena spa-privatbås kommer vi bli en golfklubb med året runt aktiviteter. Men det är inte bara klubbhuset som är nytt utan vi har även visioner att även ta nya steg med banan, där nya hål inom en snar framtid kommer bli färdiga, så att vi kan erbjuda spel från 6 upp till 24 hål – golf som passar alla.

Denna satsning hade inte varit möjlig och kommer inte vara möjlig utan stöd ifrån det lokala näringslivet. Som en del av resan så kommer vi kunna ge betydligt mer värde tillbaka till våra partners i form av affärsnätverk, relationsaktiviteter för kunder och medarbetare och golfspel så klart.

Välkommen att vara med på resan!

Sponsorfolder

Janne Ekman

Kontakta mig för allt som rör marknad och event.

016 – 550 60 45 / 070-547 60 53
janne.ekman@eskilstunagk.se

Skräddarsy er egen golftävling!

Vi har god erfarenhet av att arrangera golftävlingar och ser till att din tävling blir professionellt genomförd. Inför ert arrangemang hjälper vi gärna också till med att planera mat och dryck. Klubbens restaurang kan ta sällskap upp till över 300 personer och har en fantastisk uteservering med utsikt över banan. Kontakta oss så tar vi en diskussion om vad som passar just er bäst.

Eskilstuna Golfklubbs huvudsponsor

Våra Partners